Heb jij die twee dames wel gezien op die…… ElliptiGo? Ik wist eerst ook niet wat het was maar toen ik ze een keertje weer zag aankomen heb ik gewacht totdat ze voorbij kwamen. En toen zag ik het: ElliptiGo stond er op. Een heel merkwaardig apparaat, het lijkt wel een beetje op een crosstrainer in de sportschool.
Ik ben toen gaan zoeken op internet en had het snel gevonden.

ElliptiGo rijden is Run Without Impact  iphone 21 juli 2014 177 copie 2

Je maakt dezelfde beweging als bij harlopen maar je krijgt niet de klap op of in de enkels, knieen en heupen!

En hard dat je ermee kan! 

Je kan er niet tegen lopen.
25km per uur kan je wel met “dat ding”, heb ik gelezen. Die dames hadden er ook flink de gang in hoor toen ze voorbij kwamen. Goed voor je conditie zeggen ze! Nou, na wat ik er nu allemaal over gehoord heb doen ze ook nog wel ergens anders voor. Op Facebook las ik een artikeltje hierover bij ElliptiGo-Drenthe. Zoek dat maar eens op!
Frea en Thea heten die dames, wat die van plan zijn: Petje af!

Warmlopen voor de Marathon van Rotterdam   10906292_897174006988856_7709298455411454811_n

Vanochtend 2 april al mooi op tijd weg op de ElliptiGo. Nog anderhalve week en dan gaan we voor de Marathon van Rotterdam!!

Het schema voor de marathon bouwt rustig af. De ElliptiGo geeft ons de gelegenheid om de gewrichten te ontzien in deze laatste week en toch een mooie training te kunnen voltooien. 1 uur en 20 minuten weggeweest en toch 25 km gemaakt. Flinke tegenwind gehad, waarin we flink ons best moesten doen in de eerste versnelling. Hagelbui op ons dak gehad, maar je kan niet anders dan doordoen. Als het dan weer droog is en de zon gaat schijnen ben je ook vrij snel weer droog. Krijg regelmatig de vraag waar haal die ElliptiGo vandaan? Bij Ellipti-Drenthe dus!

Hoe Rotterdam warm loopt voor de 35e Marathon lees je hier……