UA-144755397-1

Peter Mulder

Geboren in 1974, woont in Hoogeveen, getrouwd met Martine, vader van Luuk en Vera. Beroep: ambachtelijk bakker in Hardenberg.

Ik ben een lange afstands/duur loper en wil op 2e paasdag de zestig van Texel lopen. 

Ik heb inmiddels wat ervaring  met de ElliptiGo. Ik denk dat hardlopen en ElliptiGo rijden een goede combi is als voorbereiding op de ronde van Texel of van een marathon. Door te rijden (lopen) op de ElliptiGo worden je spieren minder belast. Ik merk dat ik de zelfde spieren gebruik als met het hardlopen. Dus een mooi alternatief in het hardloopschema en een geweldige “boost”voor je conditie!

Frea en Thea

Beiden geboren in de sixtys en wonend in Hoogeveen Beroep: verpleegkundige en leerkracht.

Wij trainen voor de Marathon van Rotterdam op 12 april 2015. We doen dit aan de hand van de marathonkalender van Rob Veer. We trainen meestal vier keer per week: drie keer een looptraining van een uur en een duurloop in het weekend in tijd oplopend tot 3 uur. We willen de ElliptiGo inzetten voor één training per week om onze gewrichten te ontzien en onze spieren te versterken.

Verder zitten we bij mooi weer ook graag op de racefiets. Ook hier stellen we graag doelen. Zo hebben we o.a. de Elfmerentocht in Friesland al enkele keren gefietst en hebben we de Mont Ventoux beklommen voor het KWF.

Vragen?

Als je vragen aan de bloggers hebt dan kun je die hier stellen. Ze nemen jouw vraag en het antwoord op in één van hun volgende blogs.

 

Je naam*

Je email *

Je vraag *