Met een groep ElliptiGo rijden is altijd gezellig!

Ik ga wat meer vertellen over de groepsritten. In de vele discussies op facebook lees ik dat men elkaar probeert te stimuleren mee te gaan doen met een groepsrit. Dat lukt dan vaak niet omdat het vaak moeilijk is een moment te vinden dat je samen kunt. En daar blijft het dan bij en dat is best wel jammer.

Altijd samengestelde groepen

Weet je, de groepen altijd samengesteld. Men is alleen of met z’n tweeen of drieen, maar de hele groep bestaat altijd uit individuen of koppels van twee of drie. De één heeft daar geen moeite mee, de ander misschien wat meer. Laat dat geen belemmering zijn om mee te doen.

ElliptiGo, Groepsritten, Conditie, Training
Ja maar…

Is het niet gek op “zo’n ding” op straat, in het verkeer. Kan ik het wel? Durf ik het wel? Kan ik wel meekomen met de rest van de groep? Heel herkenbaar toch? Eerlijk is eerlijk, we hebben nog steeds veel bekijks zowel van mens en dier! Of je het wel of niet kunt of durft, neem de proef op de som! Het is niet gek! Meekomen met de groep, dat kan best even lastig zijn. Weet je: na een 20 minuten wordt nogal eensgezegd: “Wat is dit leuk om te doen”!

Neem rustig een kijkje op de pagina van de groepsritten die voor dit voorjaar gepland staan.Naar de groepsritten