UA-144755397-1

Groepsrit, Fun, Gezelligheid, Sport, FitnessZaterdag 7 april 2018.

Waarom deze sponsorritten.

Het idee is ontstaan nadat ik het verhaal van Anthony de Zwart had gehoord en gelezen.
(Anthony de Zwart is ElliptiGo dealer in Putten)
Zijn verhaal en motivatie geef ik hier weer:

“Deze ziekte loopt als een rode draad door mijn leven.
Nog voor ik mijn eerste verjaardag vierde overleed mijn vader aan de gevolgen van een hersentumor.
Groeide op met de meeste fantastische moeder, helaas moest ik ook van haar vroegtijdig afscheid nemen door de gevolgen van longkanker. Op dat moment was ik net twintig.
Rond die tijd werden mijn vriendin, wat nu mijn vrouw is, en ik een setje. Nu bijna 20 jaar later, drie prachtige zonen verder, vecht notabene mijn eigen “meisje” tegen deze waardeloze ziekte…hoeveel motivatie wil je hebben??

Machteloos langs de zijlijn staan is niet mijn ding, een sportieve uitdaging aangaan dan weer wel!
Nu is de Alpe d’HuZes (een aantal keer) beklimmen al een uitdaging maar ik wil hem niet omhoog op de wielrenfiets , maar op de ElliptiGO. Een opvallend outdoor trainingsapparaat, dat een combinatie is van hardlopen, fietsen en de crosstrainer, een workout die een stuk intensiever is dan fietsen.

De vraag is niet of ik boven kom maar hoe vaak.
Jouw donatie is een belangrijke steun in de rug in de strijd voor de overwinning tegen kanker.”

De ritten organiseren we in en door het Dwingelderveld. Een prachtig natuurgebied.ElliptiGo Sportief Uitdagend Dwingelderveld
Mee doen voor het doel is één, de prachtige natuur is twee!

Doe mee, meld je aan.

Hoe groot zal de belangstelling zijn? Altijd spannend! Echter het aantal ElliptiGo’s is niet onbeperkt.
Samen met Anthony, die er natuurlijk ook bij is, hebben we ongeveer 30 ElliptiGo’s.  Maar meedoen op je eigen ElliptiGo, kan natuurlijk ook. De sponsorbijdrage is € 15,= Daar zit het gebruik van een ElliptiGo bij in!!
Je kan kiezen uit drie afstanden: 10 – 20 en 35km. Verslik je niet in de afstand!
Doe je dit voor de eerste keer, dan kan 10km al een behoorlijke afstand zijn.
He je kinderen die jaar jaar of ouder zijn kunnen ook meedoen.

Aanmelden: ga naar  https://elliptigo-drenthe.nl/elliptigo-op-alpe-dhuzes/

Verzamel en startplaats.ElliptiGo-Drenthe, Groepsritten, Alternatievetraining, Conditie, Hardlopen

Verzamelen tussen 12.30 en 13.00 uur.
We starten om 13.00 uur.
Dit alles vanaf of bij de boslounge van Staatsbosbeheer bij Spier.
(Achter het van der Valk hotel)
Het is aan de westzijde van de A28 bij afslag 29.

Kan ik dit ook?

Ja!! Als je goed ter been bent, goed op en af kunt stappen van een fiets, kan je ook rijden op een ElliptiGo. Vooraf geven we natuurlijk tekst en uitleg hoe je met de ElliptiGo moet omgaan. (opstappen – afstappen enz….)

Na afloop van de ritten kan je koffie/thee of anders drinken in de boslounge of bij van der Valk.

Tot 7 april!