UA-144755397-1

Geschiedenis

Hoe de ElliptiGo naar Drente / Hoogeveen kwam.

Onze eerste reactie was: dit is FUN, een echte workout lekker buiten!!

De ElliptiGo is ontworpen en in de markt gezet door twee Amerikanen. Bryan Pate en Brent Teal. Bryan een voormalige Iron Man-winnaar raakte op een bepaald moment geblesseerd. Omdat hij het jammer vond dat hij door zijn blessure niet kon trainen, zocht hij naar een manier om dat toch te kunnen doen. Samen met zijn vriend Brent Teal gingen ze in 2005 van start met de ontwikkeling van een apparaat waar Bryan ondanks zijn blessures op kon trainen en wat hij bovenal buiten kon doen. Na drie jaar tekenen, ontwikkelen, bouwen en testen was in 2008 de ElliptiGo geboren.

Al weer enkele jaren geleden heeft Henny van Vliet uit Krimpen a/d IJssel de ElliptiGo naar Nederland gehaald. Zoals met elk nieuw product is er (veel) tijd en geduld nodig het product in de markt te zetten en onder de aandacht te brengen. Al in 2013 was onze eerste kennismaking via internet. Het begon te kriebelen. Is dit niet een product om in onze regio neer te zetten. Kerst 2013, reden we naar Krimpen aan de IJssel om de ElliptiGo in “levende lijve” te zien en er natuurlijk op te rijden. Na deze kennismaking mochten we er één meenemen om er verder vertrouwd mee te raken. We waren er snel achter:

Dit is FUN, een echte workout lekker buiten!! Sinds half april 2014 staan er 5 gestationeerd in Hoogeveen en je kan ze huren!