UA-144755397-1

Wintertijd.

De tijd is weer aangebroken dat het ’s avonds om zes uur weer donker is.
In de avond rijden op de ElliptiGo kan alleen nog met goede verlichting.

Zetten we de ElliptiGo de winter maanden dan maar aan de kant?
Dat zou bijzonder jammer zijn.

Op dit moment hebben we nog 6 ElliptiGo’s staan bij klanten die hem voor een maand hebben gehuurd. En zeg nu eerlijk, het is elke dag nog prachtig weer om er een uurtje met de ElliptiGo op uit te gaan! Deze week heb ik zelf nog een aantal tochten gemaakt.

Wintertijd, tijd voor onderhoud.
Natuurlijk ga ik de komende maanden weer gebruiken om aan de ElliptiGo’s het nodige onderhoud te doen. Wellicht moeten er weer strippen met de glijwieltjes vervangen worden, kettingen, banden, het kabelwerk en wat al niet meer. Gewoon zorgen dat ze er volgend voorjaar weer als nieuw bij staan.

Programma en planning 2019.
Ook hieraan ga ik de komende maanden tijd besteden.

Ik heb nu 25 ElliptiGo’s beschikbaar voor de verhuur. Individuele verhuur, verhuur aan sportgroepen, het organiseren van groepsritten. Verder ga ik kijken wat ik kan aanbieden als arrangement voor team – bedrijfs – groepsuitjes. Ik houd je op de hoogte.

Op de ElliptiGo de winter door.
Zolang het nog elke dag zulk mooi weer is kan je lekker een uurtje gaan rijden.
Ze staan voor je klaar, gewoon even bellen of appen dat je komt.