UA-144755397-1

Andrea Deelstra gaat ElliptiGO

De ElliptiGO gaat mee op haar reis naar Tokyo.

De ElliptiGo als alternatieve training.

 13 januari 2017, ElliptiGo-Drenthe sponsort Andrea Deelstra met een ElliptiGo 8C. Samen op reis naar Tokyo met maar één doel: De marathon van de olympische spelen in 2020. De ElliptiGo is niet alleen een alternatief bij blessures, maar een prima alternatief om blessures te voorkomen.

 Losse Veter

In het november/decembernummer van Losse Veter lezen we over de alternatieve trainingen van Andrea. Alternatieve trainingsvormen maakten altijd al deel uit van haar trainingsschema. In eerste instantie stonden zwemmen en fietsen vooral op het programma als hersteltrainingen, maar na twee zware blessures is ze dit meer als volwaardige trainingen gaan inzetten.

 Daar komt nu de ElliptiGo bij.
In het zelfde artikel lezen we van Louis Delahaije: “onbekend maakt onbemind. Veel lopers zijn niet bekend met de mogelijkheden van de alternatieve trainingen. Coaches kunnen daar richting aan geven. Zeker nu er steeds meer alternatieven komen. Kijk bijvoorbeeld naar de ElliptiGo, die is vrij nieuw. In een vakblad voor coaches stond onlangs nog een onderzoek dat uitwees dat mensen die op de ElliptiGo trainden, net zoveel vooruitgang boekten als mensen die gewoon trainden.”  (#14 Blz. 75)

 Steeds meer topsporters gaan ElliptiGo  

De ElliptiGo, het innovatieve trainingstoestel wat de unieke kenmerken van hardlopen, fietsen en de crosstrainer weet te combineren. Daarmee maakt het een leuke, intensieve maar toch low-impact beweging mogelijk die het hardlopen zo dicht mogelijk weet te benaderen!! Zo trainen in Nederland o.a. Jip Vastenburg, Miranda Boonstra, Susan Kuijken, Jesper van der Wielen en daar komt Andrea Deelstra nu bij.

 Voorkomen is beter dan genezen.

Jip, Miranda, Suzan en Jesper zijn gestart ten tijde van een blessure maar inmiddels wordt de Elliptigo in de trainingen geïntegreerd om blessures te voorkomen. Andrea weet dit al heel lang. Succes Andrea!